Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
Köszi a válaszokat!
Sajnos krealon-nak volt igaza. A modem is tönkrement, illetve a home szerverem hálókártyája is.
Modemet kicserélte a szolg., biztosítónak többit leadtuk, szakvéleményt kértek. Szerintem azzal nem lesz probléma.Azért nem is gondoltam villámkárra, mert több, mint 10 éve van internetem, mindenféle volt már, de lekopogva, soha nem történt ilyen, se hálózati túlfeszültség, se modemen keresztüli túlfesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Nikon DSLR topik
- Apple Watch
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- D5 Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb DDR5 RAM + GARANCIA
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest