-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano #7654 üzenetére
Szinte biztos, hogy a hw offload miatt csinálta így. Nem igen szeretném elvállalni anélkül, hogy ne kapnék egy rajzot a helyszínről, melyik switch hol van, és hogy van össze drótozva.., ha megvan a rajz ki is fogok menni megnézni.
Egy "rendszergazda" szólt, hogy vegyük át, de tartok tőle, hogy minden a nyakamba szakad. Nem is értem, hogy mer elvállalni bármit is (mert nem én szerződök)..., pl még sosem állított be kliensen vpn-t, wtf?!, mikor nem érte el név szerint a szervert mondtam, hogy írja be a hosts fájlba, beírta, nem ment, majd elküldte a képernyőmentést, benne volt a # a sor elején..., az előző rg odaadta neki az smb.conf fájlt, megkérdezte, hogy milyen programmal tudja ezután lementeni a régi szervert. Mondom winscp, de sajnos nem tudta beimportálni az smb.conf fájlt...
Mondjuk a havi rendszeres pénz majd jól jön, ha már egyszer kijavítottam a meglévő problémákat és nem kell hozzá nyúlni 1 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged