Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grabber
üzenetére
ezt a marhaságot nem kellene még véletlenül se elkövetni, hogy unifi ap mikrotik routerrel. mindkettőnek megvan a saját központosított wifi management felülete, amik nem passzolnak. vagy mikrotik ap-t veszel és akkor legyen mikrotik routered, amin fut a capsman, vagy ubi ap-t veszel, és akkor legyen ubi cloud controllered, ami nem mikrotik router.
ez az objektív része a kérdésnek. a szubjektív meg az, hogy én ubnt legközelebb akkor veszek, ha korbáccsal vernek azok után, hogy pár dolgot már vettem tőlük, és egy se működött úgy, ahogy elvártam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dead Format - Jövő hónapban elmerülhetünk a VHS horrorban
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Hardcore café
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Pánik a memóriapiacon
- Escape from Tarkov
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold