Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi. Este már szerintem próbálkozom vele.
Viszont akkor nem input chain-re kell felvenni hanem forwardra?Még egy-két kérdésem lenne. Mik az alap szabályok a tűzfalban? Most van egy port scanner szabályom,ami felveszi ezeket egy listára majd kitiltja őket. Viszont ezeket a címeket kitiltja,ami megint droppal jár. Szóval akkor felesleges is felvenni ezeket egy listára? Így is úgy is dropolva lesznek.
-
Lenry
félisten
jut eszembe mert fontos
az import scripthez tapasztalataim szerint egy egymagos router kevés, legalábbis hAP ac, meg hEX r2 lehalt tőle, minden más, amin próbáltam, többmagos eszköz volt (hAP ac2, CCR1009, hEX r3, stb), azokon egy perc alatt megvolt az import.
nem biztos, hogy konkrétan a magok száma számít, de ezt tapasztaltam, ha valaki esetleg használná a scriptet, ezt vegye figyelembe
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold