Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Csont nélkül viszi a gigabitet, speedtestnél 28 % nál nem láttam még nagyobb cpu terhelést.
Én 2 vonalat kezelek vele, 2 alhálót, egyik a digit a másik a telekomosat használja.Egy miki 750 GR3 -ast váltott amit az 500 as nethez vettem, mert eredetileg olyat rendeltem.
Az az 500ast épphogy elvitte,de amikor emelt a Digi 1000 re elvérzett.Az vitt rá végülis arre az 1100 AHx4 esre, hogy Synology Routert ajánlottak, az is került volna ennyibe, de a miki egyszerűen többet tud, pl.: a Syno nem tudta volna a 2 net et kihasználni, nem ismeri a policy routingot, és még sorolhatnám, biztosan az is nagyon jó, de korlátosabb mint ez.
Mondom ezt úgy, hogy közel nem használom ki a RouterOS teljes tudását.
Aztán néztem még az Edgeroutert is, de ami biztosan elvitte volna ezt a vonalat nem volt csak ventilátoros megoldásban, ami egy hálószobában nem jó, de még egy nappaliban sem.
Így jutottam el az 1100 AHx4 es miki hez, ami akkor lényegében az egyetlen egy olyan eszköz volt, amelyik csendesen tudja a gigabitet HW nat nélkül.
Utobbi azért volt fontos, mert azt olvastam, hogy HW nat esetében nem igazán van tűzfal funkció, ezért gyorsabb, hogy ez igaz-e vagy sem, nem tudom, de ezt olvastam.És hát az általad említett posztokhoz én is eljutottam, és nem akartam kockáztatni, ez is benne volt a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest