- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
#68216320 #4961 üzenetére
Ha mindent tudsz, akkor minek kérdezősködsz?
"ahol eddig a routerrel (23dBm/2dBi) nagyjaból 4-6MB/s átvitelt mért, ott most összehasonlító mérés mellett (23dBm/15dBi) 12-15MB/s az átvitel. "
Nem akadékoskodni, de eddig azt mondtad, hogy elég lassú nálad a net a parkban, az itt idézett szövegben meg 4-6 MB/s átvitelről van szó. Ez azért maradjunk annyiban, hogy nem annyira rossz ! Nem olyan rég (na jó, az én emlékeimben nem olyan rég) egy iroda dolgozott 512/128 kbit/s neten, amin az átviteli sebesség kb 50kbyte/sec volt, AZ EGÉSZ IRODÁNAK. (0,06 MB/s)
Az 5-6 MB/s az 50 Mbit/sec, ha ez a valós adatátvitel, akkor wifin az N-es egy csatornás wifi lehetőségei nagyjából ki van maxolva.
Kicsit fáradt vagyok, ha valamit elszámoltam, akkor mea culpa
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Star Trek
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest