Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimLockS
tag
válasz
Bile Demon #2938 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy az sem segített volna... :-)
Nekem olyan nyűgöm szokott lenni (máig nem tudtam megoldani), hogy több azonos típust szoktam telepíteni, ezért csináltam egy "alapkonfigot". Az az elképzelés -ami soho cuccoknál megy is-, hogy default config lementés, másik azonos cuccra (hw és sw verzió is azonos) rátöltve, csak pár beállítás és mehet használatra az eszköz. Mégsem működik. Webes felületről csinálnám mindezt. Ha jól látom, nem áll át router/ap stb. módba, hiába olyan eszközről mentem, ami "készen van". Tapasztaltatok hasonlót? Van rá megoldás? (Pár beállítás megtörténik, de átnézni, hogy mi az ami nem, nagyobb szívás, mint nulláról kézzel megcsinálni újra)
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest