- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
sanzi89 #2636 üzenetére
"egyelőre az ötletelés szintjén vagyok.": ez jó, mert akkor még kanyarodhatsz a helyes irányba.
"Amúgy jelenlegi tudásom szerint ez nem kivitelezhető, így pl az, hogy távolról feltelepítsek 0-ról akármilyen PC-t, az lehetetlen.": korrekt, teljesen igaz megállapítás. a hangsúly a jelenlegi tudáson van
ebből rögtön látszik is, hogy min kell javítanimost ha nem a szokásos windowsos megoldást akarod, pc-t akkor is lehet távmenedzselni.
guglinál érdeklődj a lantronix spider kifejezésekre. azt nem mondtam, hogy az ára is tetszeni fog...
esetleg nézd meg, hogy a pc-k tudnak-e v-pro-t. -
bacus
őstag
válasz
sanzi89 #2636 üzenetére
két darab mikivel és egy EOIP tunnellel pont igy éred el.
A távolról 0-ról telepitésre vannak, voltak (és talán lesznek is) kisérletek, megoldások. Pl az i5 és i7 procik egy részébe be van építve és a vnc plusz viewerrel még a bios-t is állitgathatod, távolról a saját géped CD, DVD meghajtóját felmountolhatod, stb. (igy még telepitő lemeznek se kell legyen a távoli gépbe téve)
Én pl összesen 1 db ilyen gépet láttam, már persze azok között, amiket én telepitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest