- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Olvasgatom ezt az EOIP dolgot, de van egy-két dolog, amit még nem értek.
Mindkét Mikrotik egy másik router/tűzfal mögött van. Azokon mit kellene engedélyezni még pluszban?
Valamint mindkét internet dinamikus IP-vel rendelkezik, dyndns címmel ugyanúgy menni fog a dolog? Neten mindenhol IP-kel látom a példákat.Köszi!
-
bacus
őstag
egyébként egy külső eszközre én is vágyom már évek óta, amit rádugva a gépre (vga, hdmi, dvi, display port és egy USB) a seggébe egy net kábel és dhcp konfigon kap ip cimet és elérem a gépet, mintha ott dugnám rá a monitort és bill.egérkémet.
Egyszer találtam is a neten (persze most nem is találom) egy ilyen kütyüt, de az ára az 250e felett volt nettóban posta ktg nélkül, igy lemondtam róla. Azt hiszem csak vgat tudott. Ha ez kijött volna nekem 30e ből, már lenne
Nekem ugyanis nagy probléma, hogy ha mégis ki kell menjek, mert valahol a gép megdöglött akkor ott újabb probléma, hogy a gépet alig v. nem lehet elővenni és kitenni az asztalra...
Ezek kis cégek, ahol a szerverek a szekrény tetején, vagy valamelyik sarokban vannak.Az meg tényleg az álom kategória lenne, ha minden cégemmel vetethetnék egyet és még ritkábban kellene kimenni a helyszinre.
nem KVM.re gondolok, hanem, hogy a laptopomon tudjam kezelni azt a gépet ami elromlott, stb
hopp, vmi ilyesmire, és ahogy látom zuhan az ára
-
sanzi89
addikt
Akkor lehet szerzek valahonnan még egy Mikrotik-et és azzal próbálkozom.
Igen, vannak lehetőségek, csak ezekkel az a baj, hogy nem univerzálisak.
Például egy olyat el tudnék képzelni, hogy egy pici mütyür IP címmel, erre a user rádugja a DSUB, háló, USB kombót, és a mütyürrel már vezérlem is a gépet, mindegy, hogy az milyen. Sajna ilyet nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest