- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Olvasgatom ezt az EOIP dolgot, de van egy-két dolog, amit még nem értek.
Mindkét Mikrotik egy másik router/tűzfal mögött van. Azokon mit kellene engedélyezni még pluszban?
Valamint mindkét internet dinamikus IP-vel rendelkezik, dyndns címmel ugyanúgy menni fog a dolog? Neten mindenhol IP-kel látom a példákat.Köszi!
-
bacus
őstag
egyébként egy külső eszközre én is vágyom már évek óta, amit rádugva a gépre (vga, hdmi, dvi, display port és egy USB) a seggébe egy net kábel és dhcp konfigon kap ip cimet és elérem a gépet, mintha ott dugnám rá a monitort és bill.egérkémet.
Egyszer találtam is a neten (persze most nem is találom) egy ilyen kütyüt, de az ára az 250e felett volt nettóban posta ktg nélkül, igy lemondtam róla. Azt hiszem csak vgat tudott. Ha ez kijött volna nekem 30e ből, már lenne
Nekem ugyanis nagy probléma, hogy ha mégis ki kell menjek, mert valahol a gép megdöglött akkor ott újabb probléma, hogy a gépet alig v. nem lehet elővenni és kitenni az asztalra...
Ezek kis cégek, ahol a szerverek a szekrény tetején, vagy valamelyik sarokban vannak.Az meg tényleg az álom kategória lenne, ha minden cégemmel vetethetnék egyet és még ritkábban kellene kimenni a helyszinre.
nem KVM.re gondolok, hanem, hogy a laptopomon tudjam kezelni azt a gépet ami elromlott, stb
hopp, vmi ilyesmire, és ahogy látom zuhan az ára
-
sanzi89
addikt
Akkor lehet szerzek valahonnan még egy Mikrotik-et és azzal próbálkozom.
Igen, vannak lehetőségek, csak ezekkel az a baj, hogy nem univerzálisak.
Például egy olyat el tudnék képzelni, hogy egy pici mütyür IP címmel, erre a user rádugja a DSUB, háló, USB kombót, és a mütyürrel már vezérlem is a gépet, mindegy, hogy az milyen. Sajna ilyet nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest