Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
user12
üzenetére
A tunnel gyors felepulese igazabol mas technologiaval is elerheto. Igen, ertem, hogy most masodperc nagysagu, vagy annal kisebb idorol beszelunk, tehat a kerdes pusztan elmeleti. OpenVPN nincs keznel, ipsec van. Lebontottam a tunnelt, hogy nullarol induljon, majd elinditottam a linux oldalon, vegul elkezdtem pingelni a cisco oldalrol:
En ebben nem vettem eszre kesleltetest.
cgw#ping 8.8.8.8 source gigabitEthernet 0/1.7
Type escape sequence to abort.
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 8.8.8.8, timeout is 2 seconds:
Packet sent with a source address of 10.8.30.33
!!!!!
Success rate is 100 percent (5/5), round-trip min/avg/max = 36/36/36 msMegegyszer: nem akarok senkit semmirol meggyozni, mindenki azt hasznal amit akar, megerteni szeretnem a technikai erveket. Nekem jelenleg sem az openvpn, sem a wireguard nem opcio, mert halozati eszkozok az ipsecet tamogatjak es kesz, ez az "ipari" szabvany. De ez nem jelenti, hogy ne akarnam megerteni a szakmai erveket egyik, vagy masik vpn megoldas korul. Ki tudja, talan egyszer meg lesz cisco vagy palo alto eszkoz amiben opcio lesz a wireguard.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold