Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
yodee_
üzenetére
Ahogy irtam, egy evolucios folyamat vegen vagyok az asztalra csapas fazisaban. A tegnap esti netwatch script modositas, amibe beletettem egy hosszabb varakozast es interface disable / enable parancsokat, azt hittem eleg lesz. Nyilvan nem, durvan 8-9 ora utan megint offline lett. Tegnap este megszuntettem a loggolast a teszt parancsnal is, mert teleszemetelte a logot es nem lattam a relevans uzeneteket. Ha egyatalan visszajon, akkor a kovetkezo lepes a minden reggel 1kor reboot lesz, akar van lte akar nincs, tokom tele van mar. Azt hittem ez egy megbizhato marka, de szerintem a vege az lesz, hogy odaviszek egy ciscot aztan az menni fog es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold