Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaCeeN
tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Bar nem vagyok Mikrotik guru, de szamomra ugy jon le, hogy mennyi idot varjon boot utan, mielott el kezd pingelni ha pl. egy Cellular vagy egy IPSec lassabban epul ki, es kell neki egy kis plusz ido, hogy sikeresen legyen a ping.
A kalvariam ma tovabb folytatodott a hAP AX3-ammal. Eldontottem, hogy elallok tole es ezert vissza kertem a Vodafone eszkozet router modeba. Beraktam oda, ahol a Mikrotikkel a legjobb volt a jel es igy az asztali gep csinalt egy 350Mbites letoltest az asztalomnal, a Pixel pedig felkuszott 500Mbit fole. Hat oooo... nagyon csalodott vagyok, pedig tetszett volna a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás
- Apple Watch
- Autós topik
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold