- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Shkiz0 #22439 üzenetére
Nálam a hAP ax lite LTE6 megy egy éve. Nem a semmi közepén van, de ha ott lett volna, háromszor menni kellett volna. Rajt volt hálón, térerőt jelezte, de connection failed volt. Hát most van egy faék egyszerű sript, ami pingelget, azt ha nem ok, akkor disable lte1, öt másodperc múlva meg enable. Mikor megvettem, bele a sim, ok, szépen benne maradt. Erre múltkor kellett a sim, kivettem, elintéztem a dolgom, hát nem marad benne, ahogy belenyomtam. Na mondom, fasza mechanikus rugós sim tartó. Szerencsére könnyen szétszedhető, benne figyelt a fibocom modem. Úgy meg simán bekattant. Komolyan nem értem. Hát összeraktam, úgy, hogy előtte bepattintottam. Ugye a nano sim benne van abba a többméretű vele jött adapterbe. Még csak nem is farigcsált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest