- Milyen TV-t vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Reggie0 #20705 üzenetére
mhm, ertheto, koszi.
egy kisebb vilag dolt ossze bennem, hogy nem megy hehe. azt hittem jol kitalaltam pedig. most redditezek kozben, latom, hogy MT-re azert sokan kivannak akadva, mert nem konzisztens iranyba megy a poe jeloles/alkalmazasaval. hogy igaz-e, nem tudom, lelkes amator vagyok, de engem itt most pl. megkavart szepen.
lehet, hogy ha egy sima rgpoe injektort radobnek a kabelre, akkor mar menne a splitter, mert tenyleg csak nem stimmel a feszultsegszint. mindegy, ezt vagy megtudom, vagy nem, rendeltem egy tp link injektort is a splitterhez, meg egy mikrotik rgpoe+18pow parost. valamelyikkel csak menni fog. meg akkor is, ha az ont-t nem birja majd el, legalabb az otletem jo volt : )))
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest