- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardverkemping június végén
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmorphy
tag
válasz
vjozsef #1531 üzenetére
Köszönöm szépen erre nem is gondoltam!
Minden áron router oldalról akartam megoldani.
A néha azt jelenti hogy igen rendszertelenül. Ilyenkor a kolléganő végig megy az irodákon, hogy most ne nyomtassatok. De természetesen ilyenkor megy ki valaki kávéért vagy friss levegőre stb...
Az alapötlet az volt, hogy mivel az irodám mellette van ezért szól Nekem és én két szabályt aktíválok a routerben. Az egyik hogy a nyomtató ipcímét csak egy forrásról lehessen elérni. A másik hogy a nyomtató címét ne lehessen elérni. Amikor végzett akkor szól és újra inaktívvá teszem a két szabályt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest