-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmorphy
tag
válasz
vjozsef
üzenetére
Köszönöm szépen erre nem is gondoltam!

Minden áron router oldalról akartam megoldani.
A néha azt jelenti hogy igen rendszertelenül. Ilyenkor a kolléganő végig megy az irodákon, hogy most ne nyomtassatok. De természetesen ilyenkor megy ki valaki kávéért vagy friss levegőre stb...
Az alapötlet az volt, hogy mivel az irodám mellette van ezért szól Nekem és én két szabályt aktíválok a routerben. Az egyik hogy a nyomtató ipcímét csak egy forrásról lehessen elérni. A másik hogy a nyomtató címét ne lehessen elérni. Amikor végzett akkor szól és újra inaktívvá teszem a két szabályt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold