Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Okay, csak hát SwOS alatt garantált, hogy ez még működik is, méghozzá jól.
RouterOS esetében meg olyan mint a kutya vacsorája: ha van, akkor örülünk neki és kb. ennyi.
De én nem erőltetném, főleg a mostani hardware felhozatal és árak mellett.Persze megvan ennek a fordítottja is, én már jártam úgy, hogy kaszát kapát eldobni, egy elfüstölt táp okán azonnal eszközt kell cserélni. Igen ám, de éppen csak CRS volt kéznél.
Nos, az IPsec kapcsolattal megspékelt performancia adatait ennek a rendszernek csak halálon napján fogom publikálni, mert különben ti fel fogtok jelenteni emberiesség elleni bűncselekményért.
Mondjuk talán jogos is lenne, tényleg sok ez egy érző szívű embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold