Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Reggie0

üzenetére
						Bukó, mert egyelőre nem támogatja. [link]
De már más is elindult ebbe az irányba
Amúgy tényleg hülye vagyok, hogy PC nem is jutott eszembe, pedig amíg évekig wlan-on szolgáltattunk netet kis településeken akkor is asztali gépeket használtunk mert akkor még nem volt sok magos CCR. Még szerintem a licenc is megvan az akkori elrakott gépen amint az OS van. Sőt még a dude server is azon volt.
Plusz ahogy most rákerestem mostanára ígérték az újabb készleteket (február után) szóval lehet jó lenne egyre lecsapni még akkor is ha per pill nincs támogatva ROS szinten.

Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
 - Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold