Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen széket vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Köszi a részletes választ
Mit értesz a
Az átláthatóságot nagyban megkönnyíti, ha már az elején saját chainekbe rakja az ember a szabályokat, -on?Igen a Win foghatta meg a kapcsolatot, mert korábban tisztán emlékszem, hogy nem ált ez a helyzet fent, lehet kapott egy frissítést, mindegy is.
A lényeg, hogy a routeren rendben van.
Annak idején megkavartam rendesen, mivel egy időben 2 net elérésünk volt, és akkor megcsináltam azt, hogy a wifis hálózatból a forgalmat az egyik net elérés felé tereltem, míg a kábeleseket az másikba.Most már nem áll fent ez a helyzet, lévén már csak 1 net elérésünk van, de a bellítások persze bent maradtak a routeren...
A mangle alatt a prerouting - mark routinggal megadom neki a forrásként a wifis hálózatot célként a gép ip jét, a mark routing nál meg a nain -t választom, akkor az eredmény ugyanaz mint a nat megoldással.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a pilicy routing kavart be, vagyis amikor 2 wan 2 subnet szisztema szerint csináltam meg a beállításokat.
Találtam egy leírást, és az alapján csináltam anno de hát már volt vagy 2 éve, így mára már elfelejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest