- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Oldmobil #388 üzenetére
mivel az eth portjai csak 100mbitesek, igy azért "elméletileg" dobsz el némi sebességet.
Elméletileg. 300mbit (dual chaines n-es) wds-mesh-ed lesz, ami ha mondjuk az egyik AP mellett vagy, akár lehet 300mbites kapcsolati sebesség, az hasznos adatban a fele, de itt az ethernet korlátozni fogja 100 mbitre.
Ha ez nem zavar, akkor igen. (nem tudom, hány darab kell ebből és mekkora spórolás lesz igy elérhető)Én több helyen is RB951Ui-2HnD raktam, aminek nagy előnye, hogy van egy poe out portja is, amivel meg tudtam táplálni a következő AP-t. (ez is csak 100as eth-el rendelkezik, de mivel neteznek és az csak 10-30mbites, igy észre sem veszik.)
És nekem ez a hAP lite emiatt az usb betáp miatt nem szimpatikus, nem tudom megmondani miért, mert lehet ennek előnynek kellene legyen, mondjuk egy autóban biztosan az is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest