Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER! Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szabi_zoli82 csendes tag Nem hiszem el hogy ennyit számít 1-2 sec. Úgy tűnik működik. Köszönöm! A nem megfelelő gomb elengedés miatt nem csinálta meg a resetet. Hol van ez a tomato 30-30-30-as resetjéhez.  Tudnál nekem segíteni a beállításban hogy ne jussak arra a sorsra mint az előbb? Jelenleg az alap config van benne, túl nagy elvárásaim nincsenek. Tudnál nekem segíteni a beállításban hogy ne jussak arra a sorsra mint az előbb? Jelenleg az alap config van benne, túl nagy elvárásaim nincsenek. Ha megoldható kereslek privátban. Ha megoldható kereslek privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tudnál nekem segíteni a beállításban hogy ne jussak arra a sorsra mint az előbb? Jelenleg az alap config van benne, túl nagy elvárásaim nincsenek.
 Tudnál nekem segíteni a beállításban hogy ne jussak arra a sorsra mint az előbb? Jelenleg az alap config van benne, túl nagy elvárásaim nincsenek.  Ha megoldható kereslek privátban.
 Ha megoldható kereslek privátban. ekkold
 ekkold