Hirdetés
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Nem tudom hányszor fog még előjönni ez a kérdés, de leírtam többször részletesebben, hogy igen, lehet egy wireguard interfacen több peer is, csak arra kell figyelni, hogy a peereknél az allowed address precízen meg legyen adva. Pl ha 10.11.11.2/32 az IP, amit adni akarsz a mobilnak, akkor ezt ne csak a kliens konfig fájlba írd be, hanen a wg peer allowed-addresses mezőjébe is: 10.11.11.2/32. De ahogy látom, ezt már kitöltötted, szóval ha figyelsz arra, hogy minden peernél szerepeljen, akkor menni fog.
A pihole kérdésre meg... Nekem az volt a tapasztalat, hogy wg fronton még masquerade se kell, elérik egymást szépen a különböző hálózatok. Próbáld meg csak úgy elérni, esélyes, hogy menni fog. Ha nem, akkor meg a piholeos masinára lenne érdemes ránézni, hogy mire van bindolva a pihole, illetve hogy fogja-e tűzfal a forgalmat.
-
Horvi
őstag
válasz
Mr Dini #16793 üzenetére
Köszi szépen ott a pont. Az egyik kulcsot elírtam
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy ugyanarra az interface-re kapcsolódhat több peer?(gondolom más port legyen)
Illetve ha a wg networkje a 10.11.11.0/24 és van egy pihole konténerem 192.168.10.30-as címmel és azt szeretném, hogy a wg-re csatlakozott kliensek ezt tudják használni DNS kiszolgálónak akkor azt, hogy tudom megoldani?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest