Hirdetés
- Lézervágás, gravírozás
- OLED TV topic
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Nem tudom hányszor fog még előjönni ez a kérdés, de leírtam többször részletesebben, hogy igen, lehet egy wireguard interfacen több peer is, csak arra kell figyelni, hogy a peereknél az allowed address precízen meg legyen adva. Pl ha 10.11.11.2/32 az IP, amit adni akarsz a mobilnak, akkor ezt ne csak a kliens konfig fájlba írd be, hanen a wg peer allowed-addresses mezőjébe is: 10.11.11.2/32. De ahogy látom, ezt már kitöltötted, szóval ha figyelsz arra, hogy minden peernél szerepeljen, akkor menni fog.
A pihole kérdésre meg... Nekem az volt a tapasztalat, hogy wg fronton még masquerade se kell, elérik egymást szépen a különböző hálózatok. Próbáld meg csak úgy elérni, esélyes, hogy menni fog. Ha nem, akkor meg a piholeos masinára lenne érdemes ránézni, hogy mire van bindolva a pihole, illetve hogy fogja-e tűzfal a forgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold