Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Megy egyszerre is a két peer?
Még 7.1 alatt próbáltam 2db virtuális PC-ről csatlakozni, külön-külön fel tudtak csatlakozni ugyanarra az interfészre, de egyszerre semmilyen módon nem tudtam a két klienssel csatlakozni, pedig rengeteget kísérleteztem vele.
Két peer esetén hogy néz ki pl. az IP kiosztás? Minden VPN kliens ugyanabban az alhálózatban van, vagy az interfésznek több IP címe is van?
A linkelt hozzászólásod esetében megoldódott a probléma? Mert az RB5009-el, és CCR1009-el is 600Mbit/s körüli sebességet mértem wireguard windows klienssel, a speedtest.net-en. Jó eséllyel átmenne ennyi két router között is - de nemsokára ki is próbálom - egy barátom is vett egy CCR1009-et. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest