- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Megy egyszerre is a két peer?
Még 7.1 alatt próbáltam 2db virtuális PC-ről csatlakozni, külön-külön fel tudtak csatlakozni ugyanarra az interfészre, de egyszerre semmilyen módon nem tudtam a két klienssel csatlakozni, pedig rengeteget kísérleteztem vele.
Két peer esetén hogy néz ki pl. az IP kiosztás? Minden VPN kliens ugyanabban az alhálózatban van, vagy az interfésznek több IP címe is van?
A linkelt hozzászólásod esetében megoldódott a probléma? Mert az RB5009-el, és CCR1009-el is 600Mbit/s körüli sebességet mértem wireguard windows klienssel, a speedtest.net-en. Jó eséllyel átmenne ennyi két router között is - de nemsokára ki is próbálom - egy barátom is vett egy CCR1009-et. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest