Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- 
			  PROHARDVER! Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kroni1 veterán Sziasztok! Sikerült végre időt találnom rá, így a hap ac^2-t + wap ac-t nagyjából ezen videó alapján beállítottam capsman-el. Működik szépen, végre mindenhol van jel a házban és a kertben is, a maximális sebesség kicsit visszaesett ahogy arra számítottam. Ezzel kapcsolatban kérdeznék: - 2.4GHz-en az ac2-t az 1-es, a wap-ot pedig a 11-es csatornákra állítottam (a középső csatornák elég telítettek itt nálunk, ezért gondoltam erre) Úgy tudom 5ghz-en nem annyira problémás az overlapping, szomszédból ilyen jelet nem is látok, itt a 36 és 40 csatikra állítottam be a két AP-t. 20MHz-et állítottam mindkét sávon, ahogy látom a központi sávok (Ce, Ceee, stb.) beállítását a capsman megcsinálta. Ezt hagyhatom így, vagy érdemes ezen még változtatni? - A kertben ha mobil eszközzel lecsökken használhatatlan szintre az 5g jelszintje, akkor a 2.4-re minél zökkenőmentesebb átálláshoz kell még valamit beállítanom, vagy így menni fog a sávok közti roaming magától a capsman-el? Köszönök előre is minden tanácsot, észrevételt!  
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Adobe Photoshop
- BestBuy topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold