Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
#63718632 #11873 üzenetére
Az szívás akkor, legalább is szerintem, amúgy azon csodálkozom hogy ilyen hamar elterjedt, pedig csak nemrég jelent meg talán a honlapjukon is, úgy látszik most a honlapon lévő infó késett és a hardver már kint van egy ideje, de pl. a sima hap ac3 esetén meg szokásos módon fordítva van, még szinte sehonnan sem lehet beszerezni.
Szerintem én még átgondolom a jövőbeni hálózatépítéseimet, mert eddig sok helyre wAP ac-t raktam be a nagyobb teljesítmény és sebesség miatt, most is lett volna egy olyan eset, de akkor már vagy mást rakok be Mikrotik-ben, vagy nem is Mikrotik-et rakok be, mert hAp ac-t pl. nem éri meg olyan áron berakni, amilyenen van, na mindegy.A wAP_r egyébként a wAP-ok LTE-s változata ha jól emlékszem, ac-sben is volt olyan, de az R az csak az LTE-s változatra vonatkozik talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazon Fire TV stick/box
- Windows Insider Program
- Last Epoch
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest