- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeaShark
tag
válasz
jerry311 #10131 üzenetére
Szia!
Nem adtam fel, és én is próbálok minél több helyen - ahogy időm engedi - utána nézni a dolognak.
Kipróbálom, majd azt is amit te javasoltál. Mivel még csak ismerkedek a mikrotik világával így biztos, hogy bele fogok esni egy két problémába. Igaz az is, hogy sok minden sikerült már megcsinálni.
Kb. fél éve vettem és pár hete kezdtem vele jobban foglalkozni, anno mégy csak a "Quick set" segítségével állítottam be a router-t és azt pofozom mindig tovább.
A lakásban a jobb wifi jelerőség/sebesség és egyéb hálózati eszközök (NAS, stb.) miatt vettem a második ac2-öt. Mivel mindenhol azt olvastam hogy a legjobb megoldás ezen esetben a CapsMan ezért most ez a nagy kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Hegesztés topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest