Új hozzászólás Aktív témák
-
motor
tag
nehogy véletlenül hülyén halljon meg valaki: elmondanám, hogy a labtec a császár a multimédiás fülesek közt
/pillanat creativot hasznalok, ez csak király
vastag hosszú drót
minőségi műanyag
flex mikrofon
rossz kínzóhatásfok
azok a szivacsok a linkeknél csak rárohadnak az ember fülére
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Nekem egy Speed Link Thebe mikrofonos fejesem volt, 3.500ért vettem, csakhát itt is a száltörés játszott be, most már csak a mikrofon részét tudom használni
Engem is érdekelne vmi jobb minőségű mic-es fejhallgató lehetőleg 5k alatt. Ha vki talál ilyet, ne legyen rest megosztani az információt -
VA
csendes tag
Vezetékes fejhallgatóknál, különösen a mikrofonosoknál fontos a drót minősége. Gyakran gyenge minőségű, vékony drótokból készítik, amire nem lehet eléggé vigyázni, hamar eltörnek, aztán lehet kidobni az egészet, vagy megcsináltatni többért, mint amennnyibe az egész került.
Nekem volt Azona Juniorom meg Pro-m is, mindegyiknek elégedett voltam a hangjával, különösen Pro szólt jól, amíg szólt.. Mindegyik a kukában végezte, eltörött a drótja. Ráadásul mindegyiknél kilazult a mikrofontartó rúd, nem maradt meg feljhajtva, hanem mindig leesett a szám elé, ha kellett, ha nem..
Márkából budget kategóriából a legkisebb zárt AGK füleseket ajánlom. Jó minőségű fejest számtech. bolt helyett inkább hangszerboltban vagy hifi üzletben keressél.
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
Ha beleszólhatok a vitába akkor én is ajánlanék egyet. A usereknél lehet kapni 2,9k-ba kerül a Genius. VoiceChat-re használom főleg arra tökéletes. Adnak hozzá 1,8m kábelt szal elég hosszú is. A hangja teljesen jó és a többiek is csak dícsérik a mikrofont.
Szvsz jó választás!
G -
Sianis
addikt
akkor neked egy Sennheiser-t kell venned
-
Batman
őstag
de én olyat akarok ami az egész fülemet betakarja (nem tudom hogy nevezik az ilyeneket)
-
Sianis
addikt
nekem egy 12k-s Logitech van, tökéletesen működik, nem fáj tőle se fejem se fülem, és piszkosul strpabíró. Sztem életem végéig szolgálni fog...
-
Batman
őstag
up
-
dove
csendes tag
sziasztos
erre vannak bluetooth os megoldások? úgy értem, ugynaz a cucc mint handynél, csak vezsek hozza egy usbs bluetooth egységet.
szóval ez megcsinálható? -
Batman
őstag
up
-
Batman
őstag
up
-
Jenő
aktív tag
válasz
-Jackson- #33 üzenetére
Nekem is van egy Azona fülesem de nagyon nem szimpi. A hangerőszabályozója olyan, hogy ha maxra tekerem, csak az egyik szól hangosan, ha kicsit lejjebb veszem, a másik szól hangosan, ha még lejjeb, mind2 szól, de halkabban, aztán ha tovább megyek lefelé, szól mind2 de egyre halkabban.
Nem kéne bele ez a hangerőszabályozó, nagy piacos érzést nyújt.
-
Batman
őstag
.
-
Batman
őstag
hu de gyorsan eltünt a topic
-
Batman
őstag
Hali!
Nekem már vagy az 5-ik 3-4ezer forintos fejhalgatom ment tökre , pedig nem rangatom nem dobálom vigyázok rá és mégis.Tehát most elhatároztam hogy megprobálkozok valami komolyabbal , magasabb árfekvésben ,lehet azok mar jobb minőségüek nem mennek tönkre ilyen hamar.
Néztem már pár fülest de meg nem döntöttem, szempontok, legyen rajt mikrofon, az egész fülemet betakarja, zene hallgatásra is alkalmas legyen.
Amiket eddig találtam:
Bővebben: link
Várok meg további ajállatokat , előny ha lehet magyarországon kapni, de az sem baj ha csak nemetben mert tesom kint van tudna hozni.Én is nezegettem mar nemet honlapokat onnet is linkeltem be párat.
Üdv
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
hali
én azona hs-203 dj pro-t használok, a színén kívül ( metálzöld kevés lila! berakással) semmi problémám nincsen vele. játék alatt (cs) szebben, mint a filipsz music centerre kötött 80w-os kétutas hangfalak.... állítható hangerő+mikrofon ki-be kapcsoló. a mikrofonja is korrekt, tiszta hangzást ad.
ára kb 4k -
gixxer-tomee
aktív tag
Ja meg a microfonja se szól már és az egyik fele se.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Nekem is azona hs-303 am van de pár hónap alat széthuillott mer olyan gyengén van megcsinálva a füles részének a csatlakozása a pántra hogy csoda hogy eddig birta.
Egy kis szar fémlemez van beszoritva a műanyag közé. Nem éri meg az árát sztem.
Lehet kövezni. -
RAM
őstag
Azona Music Shaker Plus HS-303
/ USB Bass Vibration fejhallgató
Gyártó: Azona
A termék honlapja
Tulajdonságok:
A csomag tartalma:
USB Bass Vibration fejhallgató
Használati útmutató
Garanciajegy
Control Box:
Elemek áramerősségének kijelzése
Hangerőszabályzó
Basszusvibráció szabályzó
Basszusvibráció szabályzó állásai:
''OFF'': Bass Vibration funkció és LED kikapcsolása.
''NORM'': Bass Vibration funkció és LED bekapcsolása.
''MAX'': Kiemelt nagyságú bass vibration funkció.
Ezek alapján mondtam. -
Alkarcsont
senior tag
-
RAM
őstag
válasz
Alkarcsont #24 üzenetére
Biztos jó, de elem is kell bele, és nem igazán lenne kihasználva a vibráció.
-
RAM
őstag
válasz
Alkarcsont #24 üzenetére
A mostani HS-202,
a hibáit leírtam. -
Alkarcsont
senior tag
Ennyi pénzért én Azona HS-303-at ajánlok nekem is ilyen van! Jó a hangja, kényelmes a fejhalgató kialakítása, de ami a legjobb, hogy van rajta basszus, amit off medium és max-ra lehet tekerni max-on már lobogtatja a füledet
Nagyon jó! Bővebben: link
-
Wildmage
senior tag
Hát nem tudom, de ennyiből már talán kapnál valami nagyobb márka alapmodelljeiből is. Én inkább azokkal próbálkoznék.
Ja és a nektek milyen van kérdésre:Sennheiser pc150. Ez ugyan közel sem egy kategória, viszont eddíg mindenki istenítette, akinek megengedtem, hogy felpróbálja.
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
Hi!
GEMBIRD AP-880 ennél a mikrofonos fejhallgatónál van jobb ebben az (max)árkategóriában? (br. 4,5E M*stralban)
Mit javasoltok?
Nektek milyen van?
Mostani Azona nagyon sokat hibádzik, pl fél oldalt nem szól, Mikrofonja kis igazításokra,, már nem korrekt... (lehet a zsinór 'nyomása' miatt?)
Játék (pl. CS), meg minden másra.
Fő elvárás ne legyen érzékeny, arra, ha állítgatom a mikrofonját, füles méretét esetleg igazítom (kicsit strapabíró).
[Szerkesztve] -
noname2
csendes tag
Hali!
Atbongesztem a fejhallgatokkal kapcsolatos topicokat, es olvastam vhol, h az azona music shaker plus (hs-303) tipusu fulese egesz jo a kategoriajaban, ugyanakkor sokan fikaztak is magat az azonat, ugy altalaban. Itt jegyeznem meg, h nem tudok sokat szanni a dologra, (kb. 6e) szal low/middle-endstuffban gondolkodom, de azert nagyon sz#rt sem akarok venni. Igazabol ebben a tipusban az tetszett, h van benne 1 bizonyos ''bass vibration'' feature (vmi motor allitolag...) es mivel elsosorban jatekhoz/filmnezeshez kellenne a stuff, igy gondoltam jol johet
Esetleg szinten azonabol a hs-209-212, mivel ezek meg olcsobbak. Megeri jelen korulmeneyk kozott ez a basszus cucc a + ~2-3k-t? Vagy alapbol felejtos az azona? Ha lehet vki olyan (is) irjon, akinek van iylen (vaggy mas azona) fulese...
Beszurok 2 linket, talan ugy konyebb:
Ovastam, h vki erre, vki arra eskuszik, (pl sennheiser, AKG, stb.) de azok iszonyat dragak (nekem legalabbis) na meg amugy is eleg bot fulem van, ergo kar belemViszont lattam parat markasabbakbol is, amik meg elerhetoek lennenek szamomra, (pl. sennheiser HD 202) viszont ez, ha jol lattam nyitott es nekem zart kene, mivel a bnom itt alszik par meterre tolem, pont ezert kene a cucc (tobbek kozt)
Ja meg persze jo lenne akkor mar miki is, pl az azona hs-290 azert tetszik, mert abban beepitett a mikrofon...
Szal lecci ajanlajatok ebben az arkategoriaban (inkabb olyan 6e, nagyonmax 8-10e) olyan fuleseket, amik zartak, lehetoleg mikisek (ez nem 100%-osan fontos, de azert headset lenne az igazi...) es jol szolnak azert, van jo basszus, de a kozep/magas hangokat sem nyomja azert el. Ja, persze azonakrol is varom az infokat, pl. erdekelne(nek) olyan hely(ek) ahol ki is lehet probalni fuleseket MM-on kivul. Itt pl. azonat nem lehet kiprobalni, lehet ilyet 1altalan vhol tesztelni?
Bocsi, ha hosszura sikeredtem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Torry
addikt
UP!
Ajánljatok már nekem is valami jót!
8000HUF körül.
Lényeges, hogy ''bucis'' legyen, zenére is használnám, nem csak multi-ra, szóval szépen szóljon!
Thx! -
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #18 üzenetére
z=s
-
kamikaze boci
őstag
A Zennheisereknek az egyik jó tulajdonsága, hogy nem zárják a fület dunsztos üvegbe (mint pl a Sony-k), ami ilyenkor nyáron egy 10-12 órás öldöklésben kifejezetten pozitív.
-
WN31RD
addikt
Szerintem, ha nem zenehallgatásra, hanem csak játékra/chatelésre/stb. kell a mikrofonos füles, akkor nyugodtan vegyél meg valami olcsóbb darabot.
(A zenehallgatásra is jók messze kívül esnek az anyagi kereteden, és ahhoz egyébként sincs szükség mikrofonra.) -
Gabró
tag
Én is az Azonákat látom, de legalább 5 féle típusban (Junior, Dj, Star, Pro stb.)
-
Keitaro
addikt
Egyébként ezek az Azona-k milyenek? Mert mindenhol ezeket kapni
-
Gabró
tag
Akkor szűkítsük a kört!
Azona, Genius vagy Sennheiser én ezeket találtam netto 5 alatt mindenképp sztereó kéne a fülre, a mikrofon elég ha mono.
Ha valakinek van, az nyugodtan elmondhatja tapasztalatait.
Tízezres kategória nem érdekel. -
joysefke
veterán
Hát nemtom, mostanában nem nézegettem fejhalgatókat, de a 10K alatti kategória régebben sem a hangzásról szólt...
-
tsello
aktív tag
Gyújts egy kicsit és max 6 ért van a Mediában (itt van) jó füles.
Van benne egy kis gagyi fa betét is meg akkors a füles része hogy szépen körbefogja a füled. Lehajthaó mikorofonon kis szivacs hogy ne a mikrofon menjen tönkre ha köpködszNa szal én ezt tudom jánlani, ennyi pénzért.
-
Gabró
tag
Mennyiért lehet normálisat kapni?
Nem profi cucc kell, nem akarok zenéket felénekelni -
Ketama
aktív tag
Vegyél Sennheisert, viszonylag olcsón korrekt füleseket gyárt.
-
kamikaze boci
őstag
Hát ölég kevés... TESCO-s Azona Junior esetleg?
-
Gabró
tag
Max 4-5k HUF.
-
Gabró
tag
Jó estét!
Holnap szeretnék venni egy mikrofonos fejhallgatót. Csak nem tudom melyiket érdemes. Szóval akinek van tapasztalata e téren, az kérem segítsen!
(Az is érdekel hogy melyiket nem vegyem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest