Hirdetés
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam a topicot, folytatni a Lec által már linkelt topicban lehet: [link]
-
Jared
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a mikrofon felvételein erős elektromos alapzaj hallható.Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?Egyáltalán van rá mód?
Szerk:Hangkari:SB Audigy 2 Mic:Egy eccerű csíptetős mikrofon.
Matt
[Szerkesztve] -
Froclee
őstag
Haleeeee! Miért van az hogy játszom, és egyik percről a máskra robothangot ad ki amind a két mikrofonom.mármint pl. skype-on beszélek és egyszerűen robothangal tudok kommunikálni! Plz help!
-
ONE-T
csendes tag
Senki?

-
ONE-T
csendes tag
Nah sziasztok.
Nem müködik a mikrofonom, egyik naprol a masikra. A mikrofon pedig tuti jo. AC97 hangkartya(integralt). Uj driver felrakása megvolt. Jol és helyesen be van dugva minden. Amit a hangszoro ad ki hangot, azt adja tovább a mikrofon is. Ennek a realtekes csodának van egy kis dizájnos programocskája is, ami detektálja hogy mi van bedugva a jack-ekbe, a zöld-re felismeri a hangszorot nagyon helyesen, viszont a pirosra Line In-t ismer fel a mikrofon helyett. Most igy a nagy probalgatasba arra is rajöttem hogy akármelyik kimenten tud hangot kiadni(szerintem ez nem normalis) persze más minőségben. Most akkor mi tévő legyek mert nagyon nincs kedvem windwost rakni... Help me pls
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ZBook 8 G1i 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest