Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- m.2 SSD nem ismeri fel a sajátgép
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Mennyire ördögtől való egy Rode Wireless Me mikrofont beszerezni otthoni PC használatra?
Tudom, hogy alapból nem az a felhasználási területe és gondolom lehetne jobb opciót találni, de nekem azért lenne talán ez ideális, mert 1,5 méterre egymástól 2 különböző helyen szoktam gép előtt lenni és mind a kettő helyen kellhet a mikrofon, ezért a karos megoldások eléggé kompromisszumosak.Lehet nem így működik a gyakorlatban, de így ha jól értem, akkor PC-be bedúgnám fixen az egyik felét, amikor meg használom magamra csíptetem a másikat és tök jó minőségben meglennék 5-6 órán keresztüli használatra, nem függetlenül attól, hogy a szobában épp hol vagyok?!
Vagy vakon vagyok és nem ez a jó irány?
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Trust GXT 232 mikrofonom van jelenleg. Van hozzá egy [link] ilyen állványom.
Az állványt szeretném megtartani, viszont keresnék a GXT 232 helyett egy olyan mikrofont aminek van egy gombnyomásra mute funkciója. Nem kell hangerő tekerő, csak az a lényeg hogy egy mozdulattal tudjak némítani (az sem hátrány ha van valami visszajelzés, hogy ne hagyjam úgy) .
Alapból nem kell hiperszuper minőségűnek lennie, a GXT 232 is bőven elegendő volt nekem, akár egy picit gyengébb is lehet ha van benne ilyen funkció.
Ha jack dugós az még jobb lenne, mert akkor hangkártyáról közvetlenül tudnám felvenni a hangot, nem kéne állandóan a képet meg a hangot is külön indítgatni. USB sem kizáró ok persze.
Játékokat szoktam felvenni baráti társaságnak, nem kell nagy streamer karrierre gondolni, bár ez a szettből gondolom kiderült.Tudnátok néhány alternatívát ajánlani, utána olvasgatnék, csak annyi féle van hogy nem tudom merre induljak el.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest