- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenn3gyer3k
tag
Értem,
Ha a csere mellett döntök mert valószínű, hogy az lesz. Akkor milyenre volna érdemes ? Akkor már valami olyat szeretnék amit csak rácsiptetek a fejhallgató vezetékére és kész (eddig is ilyet használtam csak sajnos szétment a vezetéke). Nem csúnyálkodik az asztalon és nem szed össze minden háttérzajt. -
Fenn3gyer3k
tag
válasz
Fenn3gyer3k #975 üzenetére
Az a próbléma, hogy roahdtul behallatszódik a billentyűzet csattogása és a hangerővel hiába játszok
-
Fenn3gyer3k
tag
Ha ezt a Trust GXT 232 választanám akkor ezzel is jól járhatnék ? Tudom ezen nincsen Mute gomb de legalább már ma át tudnám venni.
-
Fenn3gyer3k
tag
Sziasztok!
Tönkre ment a mikrofonom amit eddig használtam és szeretnék helyette egy másikat venni de egyeltalán nem vagyok képben ebben a témában. Amit eddig használtam az egy 6-7 éves 800Ft-os csiptethetős mikrofon volt. Max 10 ezret szánnék rá és szeretném, ha az újnál már nem kellene vergődni a felcsiptetéssel stb... Szóval egy jó kis asztali mikrofont szeretnék ami nem zajos illetve valamelyest szűri a háttérzajt és lenne Mute gomb rajta, mert in game voice chat-hez használnám és ts3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged