Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném leváltani a G633-nak a mikrofonját mert van amikor nagyon halkan hallanak a többiek egy idő után discordon pedig semmit sem állítok ez inkább esténként/éjjelente fordul elő amikor egy minimálisan halkabban beszélek, de akkor is egy idő után.
Nézelődtem a piacon viszont nem tudom mi lenne a legjobb nekem, hogy ha mindig azt nézem hogy ez egy picit jobb akkor már a 50k tartományban vagyok, viszont szart se szeretnék venni. A lényeg olyan lenne jó amit nem kell "leszopnom" ahhoz hogy érthető legyek. A monitor és a fejem között van egy kb80 cm távolság (Máté sarok számítógépasztal), olyan lenne jó aminél ebből a távolságból is jól értenek a többiek az esti órákban viszonylag halkabban. A min 20 a max ha megéri akkor 40 (discord hoz kell nekem)Egy pár db amit néztem:
Trust GXT 258 FYRU
SPC Gear SM950T
SPC Gear SM950
Hama uRage STREAM 800HDNem tudom menyire zavaroak ezek a karosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest