Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Üdv, rákerestem hogy hangtorzító nem talált semmit PH!
Google-be se találtam semmi értelmeset csak egy fórumot tele hülye emberekkel....
szal végső elkeseredésemben írok ideKeresek olyan programot ami a hangomat tudja eltorzítani mondjuk Team Speaken, hogy ha beszélek "enyhén" magas funny voiceom vagy robot hangom legyen (funnyvoice progi szar, semmire se jó)
Olvastam csomó okos ötletet Itt, csak sajnos egyiket sem a már elöttem kérdezőkre válaszul adták, vagy csak simán hülyeséget beszéltek.
Alaplapi hangkártyámon (realtek) használom a mikrofont, mivel SB Audigy SE nem szereti a mikrofonkat( nincs boost) és ehhez kéne egy torzító, ami nem nekem torzít hogy hallgathassam magam, hanem a kimenő jelet torzítsa ami-t TS kap, és másokat ÉN jól halljak torzítás nélkül (csak a mikrofon jelet torzítsa)
remélem egyértelmü voltam :S ha nem kérdezzetek
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Opel topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest