- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Üdv, rákerestem hogy hangtorzító nem talált semmit PH!
Google-be se találtam semmi értelmeset csak egy fórumot tele hülye emberekkel....
szal végső elkeseredésemben írok ideKeresek olyan programot ami a hangomat tudja eltorzítani mondjuk Team Speaken, hogy ha beszélek "enyhén" magas funny voiceom vagy robot hangom legyen (funnyvoice progi szar, semmire se jó)
Olvastam csomó okos ötletet Itt, csak sajnos egyiket sem a már elöttem kérdezőkre válaszul adták, vagy csak simán hülyeséget beszéltek.
Alaplapi hangkártyámon (realtek) használom a mikrofont, mivel SB Audigy SE nem szereti a mikrofonkat( nincs boost) és ehhez kéne egy torzító, ami nem nekem torzít hogy hallgathassam magam, hanem a kimenő jelet torzítsa ami-t TS kap, és másokat ÉN jól halljak torzítás nélkül (csak a mikrofon jelet torzítsa)
remélem egyértelmü voltam :S ha nem kérdezzetek
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged