Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedWing
aktív tag
válasz
fekeandras #14878 üzenetére
Ott a pont!
-
RedWing
aktív tag
válasz
Integra #14868 üzenetére
"azért megnéznélek ahogy az e-klub előtt a 12 éves csajoknak a 316i póverrel próbálkozol valamit produkálni....."
Ez tetszik!!!
Az ilyenek szoktak vérszemet kapni, mikor meg merem őket előzni közúton egy folkszvágen pászáttal, aminek az van a hátuljára írva, hogy: TDI 4matic és nem tudja elviselni, hogy elmentem a bömös mellett... Persze rendszeresen otthagyom őket (természetesen nem M és egyéb brutális sportváltozatokat) mivel csak kívülről "gyári" a picike...
-
RedWing
aktív tag
válasz
dragonfx #14867 üzenetére
Sorry, én még 1x sem láttam itt a linket.
Még jó, hogy nem közúton csinálja!
A leírtak alapján valószínűleg nem vezettél még összkerékmeghajtásos autót...
Nem olyan egyszerű ám 4 keréken csúsztatni!
Pontosan azért kell a nagy nyomaték és teljesítmény, hogy "könnyebben" lehessen végrehajtani a manővereket.
Azért megnéznélek, hogy te mit művelnél egy ilyen géppel... Biztos sikerülne, hisz megcsinálná helyetted... -
RedWing
aktív tag
A topic címére válaszolván: Ő azért vezet úgy mint egy állat, mert Ő egy állat!
AMAZING DRIFTING by KEN BLOCK
[link]Minden kedves fórumtársnak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
-
-
RedWing
aktív tag
Hétvégén jövök ki az egyik hyperszuper market parkolójából, fényes nappal, egy hófehér Mercedes Sprinterrel. Kijáratnál lámpa. Előttem állt egy személyautó. Megállok. Egyszer csak hallom/érzem, hogy belém jöttek balról. (onnan is van egy kijárat a parkolóból)
Kiszállok, látom ám, hogy egy ~60 éves mama, piros szuzukival oldalról belém jött.
Kiszáll, elkezd sipítozni, hogy mit képzelek én itt, miért kell száguldoznom meg bevágnom elé!(hozzáteszem 1-es alapjáraton álltam be a másik jármű mögé, akkor még híre/hamva sem volt)
Ezt próbáltam neki elmagyarázni, de valahogy nem értette...
Szerinte: Én hatalmas sebességgel közeledtem jobbról (egyébként jobbkéz-szabály), mert ő elnézett jobbra de nem látott, a következő pillanatban meg ott voltam előtte.
Na igen, mert előre nem látott 5 m-t, elfordult jobbra, nem jött senki (mivel már ot álltam a másik mögött) és nemes egyszerűséggel belém kanyarodott!Az ilyennek miért van még jogija????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest