Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Video digitalizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedWing
aktív tag
válasz
fekeandras #14878 üzenetére
Ott a pont!
-
RedWing
aktív tag
válasz
Integra #14868 üzenetére
"azért megnéznélek ahogy az e-klub előtt a 12 éves csajoknak a 316i póverrel próbálkozol valamit produkálni....."
Ez tetszik!!!
Az ilyenek szoktak vérszemet kapni, mikor meg merem őket előzni közúton egy folkszvágen pászáttal, aminek az van a hátuljára írva, hogy: TDI 4matic és nem tudja elviselni, hogy elmentem a bömös mellett... Persze rendszeresen otthagyom őket (természetesen nem M és egyéb brutális sportváltozatokat) mivel csak kívülről "gyári" a picike...
-
RedWing
aktív tag
válasz
dragonfx #14867 üzenetére
Sorry, én még 1x sem láttam itt a linket.
Még jó, hogy nem közúton csinálja!
A leírtak alapján valószínűleg nem vezettél még összkerékmeghajtásos autót...
Nem olyan egyszerű ám 4 keréken csúsztatni!
Pontosan azért kell a nagy nyomaték és teljesítmény, hogy "könnyebben" lehessen végrehajtani a manővereket.
Azért megnéznélek, hogy te mit művelnél egy ilyen géppel... Biztos sikerülne, hisz megcsinálná helyetted... -
RedWing
aktív tag
A topic címére válaszolván: Ő azért vezet úgy mint egy állat, mert Ő egy állat!
AMAZING DRIFTING by KEN BLOCK
[link]Minden kedves fórumtársnak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
-
-
RedWing
aktív tag
Hétvégén jövök ki az egyik hyperszuper market parkolójából, fényes nappal, egy hófehér Mercedes Sprinterrel. Kijáratnál lámpa. Előttem állt egy személyautó. Megállok. Egyszer csak hallom/érzem, hogy belém jöttek balról. (onnan is van egy kijárat a parkolóból)
Kiszállok, látom ám, hogy egy ~60 éves mama, piros szuzukival oldalról belém jött.
Kiszáll, elkezd sipítozni, hogy mit képzelek én itt, miért kell száguldoznom meg bevágnom elé!(hozzáteszem 1-es alapjáraton álltam be a másik jármű mögé, akkor még híre/hamva sem volt)
Ezt próbáltam neki elmagyarázni, de valahogy nem értette...
Szerinte: Én hatalmas sebességgel közeledtem jobbról (egyébként jobbkéz-szabály), mert ő elnézett jobbra de nem látott, a következő pillanatban meg ott voltam előtte.
Na igen, mert előre nem látott 5 m-t, elfordult jobbra, nem jött senki (mivel már ot álltam a másik mögött) és nemes egyszerűséggel belém kanyarodott!Az ilyennek miért van még jogija????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abit IP35P LGA775 alaplap, + Quad Core Q8200 CPU, + hűtő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest