Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
RedWing #14864 üzenetére
hihetetlen nem tudotk lemászni errőla videoról kb 16778567x-prra szerepel már alink.tiszta mű az az egész, cisnálja ezt meg közuton...meg gondolom 89875x gyakorolta mire ez megy...meg amennyit ér eza verda annyit beleölve bármilyne más márkába ugyanilyne autót lehet készíteni....és ilyne kocsiba nem is akkor tudás ezt megcsinálni mert minden teszi a dolgát helyetted...
-
mezis
félisten
válasz
RedWing #14782 üzenetére
A száguldozás az bizony viszonylagos dolog !
Egy példa (hátha nem ismered): Az idősek otthonában kellemes nyári napon megszervezik, hogy éti csigákat gyűjtetnek a lakókkal. Hasznos dolog, friss levegőn is vannak, mozognak és fehérjedús étrendkiegészítésnek sem utolsó. Szétszélednek a mezőn, pár óra múlva ismét összegyűlnek, hozzák a csigákat. Mari néni 5-öt, Juliska néni 4-et, János bácsi
egyet sem hozott.Kérdezik a gondozók: János bácsi, hát egyet sem tetszett találni ?
Mire János bácsi: Találtam én, hármat is egy bokorban, de mire lehajoltam, huss, mind szertefutott !
Egyébként ezek a mai A-oszlopok igen nagy holt teret generálnak. Én is csak az elejéből meg a végéből láttam egy keveset egy jókora terepjáróból. (Nem mozgattam a fejemet előre-hátra, nem dűlöngéltem jobbra-balra.) Aztán ha még az ember azzal foglalkozik, hogy mit kellene még venni.....Jobb, ha villamossal menni vásárolni.
Egyébként részvétem. Ez kivédhetetlen.
Kiszállok, látom ám, hogy egy ~60 éves mama, piros szuzukival oldalról belém jött.
Kiszáll, elkezd sipítozni, hogy mit képzelek én itt, miért kell száguldoznom meg bevágnom elé!(hozzáteszem 1-es alapjáraton álltam be a másik jármű mögé, akkor még híre/hamva sem volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Külpolitika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest