Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
RedWing #14864 üzenetére
hihetetlen nem tudotk lemászni errőla videoról kb 16778567x-prra szerepel már alink.tiszta mű az az egész, cisnálja ezt meg közuton...meg gondolom 89875x gyakorolta mire ez megy...meg amennyit ér eza verda annyit beleölve bármilyne más márkába ugyanilyne autót lehet készíteni....és ilyne kocsiba nem is akkor tudás ezt megcsinálni mert minden teszi a dolgát helyetted...
-
mezis
félisten
válasz
RedWing #14782 üzenetére
A száguldozás az bizony viszonylagos dolog !
Egy példa (hátha nem ismered): Az idősek otthonában kellemes nyári napon megszervezik, hogy éti csigákat gyűjtetnek a lakókkal. Hasznos dolog, friss levegőn is vannak, mozognak és fehérjedús étrendkiegészítésnek sem utolsó. Szétszélednek a mezőn, pár óra múlva ismét összegyűlnek, hozzák a csigákat. Mari néni 5-öt, Juliska néni 4-et, János bácsi
egyet sem hozott.Kérdezik a gondozók: János bácsi, hát egyet sem tetszett találni ?
Mire János bácsi: Találtam én, hármat is egy bokorban, de mire lehajoltam, huss, mind szertefutott !
Egyébként ezek a mai A-oszlopok igen nagy holt teret generálnak. Én is csak az elejéből meg a végéből láttam egy keveset egy jókora terepjáróból. (Nem mozgattam a fejemet előre-hátra, nem dűlöngéltem jobbra-balra.) Aztán ha még az ember azzal foglalkozik, hogy mit kellene még venni.....Jobb, ha villamossal menni vásárolni.
Egyébként részvétem. Ez kivédhetetlen.
Kiszállok, látom ám, hogy egy ~60 éves mama, piros szuzukival oldalról belém jött.
Kiszáll, elkezd sipítozni, hogy mit képzelek én itt, miért kell száguldoznom meg bevágnom elé!(hozzáteszem 1-es alapjáraton álltam be a másik jármű mögé, akkor még híre/hamva sem volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest