Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Canon EOS DSLR topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
RedWing #14864 üzenetére
hihetetlen nem tudotk lemászni errőla videoról kb 16778567x-prra szerepel már alink.tiszta mű az az egész, cisnálja ezt meg közuton...meg gondolom 89875x gyakorolta mire ez megy...meg amennyit ér eza verda annyit beleölve bármilyne más márkába ugyanilyne autót lehet készíteni....és ilyne kocsiba nem is akkor tudás ezt megcsinálni mert minden teszi a dolgát helyetted...
-
mezis
félisten
válasz
RedWing #14782 üzenetére
A száguldozás az bizony viszonylagos dolog !
Egy példa (hátha nem ismered): Az idősek otthonában kellemes nyári napon megszervezik, hogy éti csigákat gyűjtetnek a lakókkal. Hasznos dolog, friss levegőn is vannak, mozognak és fehérjedús étrendkiegészítésnek sem utolsó. Szétszélednek a mezőn, pár óra múlva ismét összegyűlnek, hozzák a csigákat. Mari néni 5-öt, Juliska néni 4-et, János bácsi
egyet sem hozott.Kérdezik a gondozók: János bácsi, hát egyet sem tetszett találni ?
Mire János bácsi: Találtam én, hármat is egy bokorban, de mire lehajoltam, huss, mind szertefutott !
Egyébként ezek a mai A-oszlopok igen nagy holt teret generálnak. Én is csak az elejéből meg a végéből láttam egy keveset egy jókora terepjáróból. (Nem mozgattam a fejemet előre-hátra, nem dűlöngéltem jobbra-balra.) Aztán ha még az ember azzal foglalkozik, hogy mit kellene még venni.....Jobb, ha villamossal menni vásárolni.
Egyébként részvétem. Ez kivédhetetlen.
Kiszállok, látom ám, hogy egy ~60 éves mama, piros szuzukival oldalról belém jött.
Kiszáll, elkezd sipítozni, hogy mit képzelek én itt, miért kell száguldoznom meg bevágnom elé!(hozzáteszem 1-es alapjáraton álltam be a másik jármű mögé, akkor még híre/hamva sem volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest