Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Hát itt az a lényeg, hogy hogyan bizonyítod.
A régi Feliciámmal nekem is megtörtént, mikor a 35-ös főutat építették, hogy egy kavics a billencsről lerepült és a csattanás után már a rianást hallottam az üvegen. Pont az egész család a kocsiban volt. Megállítottuk a sofőrt, azt mondta, hogy nem ő tette. Felhívtam egy kollégámat, hogy mit tegyek, ő ugyanígy járt. Azt mondta, hogy ne engedjem el a fuvarost, mert utána már cseszhetem az egészet. Erősködtem a betétlep miatt. Megjött egy másik sóderszállító aki üresen érkezett visszafelé. Megállt, hogy mi a gond. Elmondtuk, hogy mi a helyzet. Azt mondta, hogy ha feltartjuk őket, akkor a szállítmányozó cég fog kötbér pert indítani ellenünk amiért hátráltatjuk az építkezést. Ő hívta ki a rendőröket, azok megállapítoták, hogy nem lehet megállapítani semmit. Szonda itt is, ott is, megkérdezték van-e casco a kocsin, mondtam, hogy van. Tanácsolták üljünk be a kocsiba és jó utat. Így is tettünk. 30000 Ft volt az üvegkáros önrész.
De legalább nem vertek meg minket és sikerült az utat megépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest