- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Apple MacBook
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nemrég történt.
Vasúti átjáró jelzőfénnyel.Éppen nem működött a jelzőfény,szépen ki volt táblázva hogy változott a forgalmi rend + stopptábla a sínek előtt.
Magálltam,áthajtottam a síneken.Láttam hogy jön egy vonat(még elég messze volt),így megálltam az átjáró után olyan 150 m-rel az út szélén hogy a gyerek lássa a vonatot.Közben figyeltem a forgalmat.Mintha nem is lett volna a stopptábla úgy húztak át a síneken,6 autósból 2 állt meg.
A másodikról írok.
Fehér felícia csak megy,mintha a táblák nem is lennének.A vonat már elég közel volt az átjáróhoz lassított és dudált.A csóka rátapos a fékre,de csak nem tud megállni,vonat dudál.Végül megáll a kocsi pont a síneken, gyorsan hátrmenet.Még sikerült nki letolatni mire odaért a vonat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Apple MacBook
- Bundle topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged