Hirdetés
Aktív témák
-
Kolléga a #2-ben linkelte a topikot, ahol választ találsz a kérdésedre.
Ezt zártam. -
yanchi345
csendes tag
válasz
spiceworld
üzenetére
Van normális mpeg2 vágó program.
Igen, nagy igény, hogy kockapontosan lehessen vágni mpeg streamet, meg is tudhatod, mi az oka, olvasd el, hogy áll össze egy mpeg stream. Miután korábbi és későbbi kockákra egyaránt lehetnek hivatkozások egy B vagy egy P kockán, nem lehet újrakódolás nélkül vágni. Mindenképpen újra kell kódolni az utolsó GOP-ot a vágás előtt, és az elsőt a vágás után.
Ezt megteszi a Cuttermaran, letölthető (GPL) progi, http://www.doom9.net címről. Kell még hozzá a QuEnc, az AviSynth, meg valami demuxer (esetleg ez utóbbi három helyett a TMpegEnc, de e QuEnc szebben és gyorsabban kódol). -
doc
nagyúr
válasz
spiceworld
üzenetére
avidemux: [link]
-
Alex91
félisten
válasz
spiceworld
üzenetére
Nem tudom, hogy te mit benazol, en hazi modszerekkel megoldom ezt a problemat
. Kell hozza ollo es ragaszto! 
-
WillChi
őstag
válasz
spiceworld
üzenetére
A kérdés itt az, hogy miért kellett ennek topicot nyitni? Ha használod a keresőt, nagy valószínűséggel találsz olyan topicot, amelyben felteheted a kérdésedet (pl.: [link] ).
-
spiceworld
csendes tag
Már nagyon bosszant, hogy hosszú ideje nem találok egy normális mpeg2 vágó programot.
Olyan nagy igény az, hogy kockától kockáig ki akarok menteni egy darabot újratömörítés nélkül???????????????????????,
Rengeteg semmi se érő progit próbáltam, de alapvető dolgokat nem tudnak.
Vagy egy óráig nyit meg egy mpeg-et, nincs kép hozzá, nem tud csak aviba menteni, nem látom a képkockaszámát, nem tudom milyen a képkocka (IBP), vagy trial és csak 30min enged menteni... borzalom!!!
Jó lenne tudni mi ennek az oka!
Szóval egy olyan progit ajánljatok már, ami elég ha annyit tud, de tudja: én megjelelöm, hogy a 30444-53532 frame-ig mentese ki az mpeget directben! Ja és legyen már előnézeti kép, hogy lássam az videót és tudja képkockánként léptetni, nem a véletlenem múljon, hogy eltalálom pont az utolsó képkockát!
bocsi, látom elég sok topic van ez ügyben, talán ha normális mpeg2 cutterek lennének, akkor nem lenne ennyi topic sem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Kell hozza ollo es ragaszto!