- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PonPon
senior tag
Sziasztok! Tudtok az examcollection-hoz hasonló oldalt, ahol össze van gyűjtve a vizsgák dumpjai?
köszi! -
PonPon
senior tag
Mivel szokás mostanában megnyitni a VCE fileokat? van valami költséghatékony verzió? esetleg nem tervez valaki felesben előfizetni a player-re?
-
PonPon
senior tag
Talátam egy androidos app-ot amivel meg lehet nyitni a vce fileokat, ha érdekel:
A+ VCE Player -
PonPon
senior tag
Sziasztok!
használt mostanában valaki Avanset VCE Exam Simulator-t?
1.1.7 -es verziót működésre tudtátok bírni (ingyenest)?
-
PonPon
senior tag
sziasztok! használt mostanában valaki testout-ot tanuláshoz?
-
PonPon
senior tag
sziasztok! szeretnék menni vizsgázni, de kb 2éve voltam utoljára...
70-640 AD -ból tervezem.
Csak olyan kérdésem volna, hogy van mostanában valami akció second shot, vagy ilyesmi amiről illik tudni? -
PonPon
senior tag
Sziasztok! Testout-ot használt valaki itt mostanában?
-
PonPon
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségre volna szükségem:
MCSA-ról, (70-620, 70-290, 70-291, 70-236) hogy lehet eljutni MCITP-re?
gondolom van valami átjárási lehetőség?! előre is köszi -
PonPon
senior tag
Sziasztok!
buta kérdés lesz: ha eljutottam az MCSA szintre akkor kapok majd valami oklevelet vagy akármit? ezek vannak meg:236 TS: Exchange Server 2007 Configuration
291 Implementing, Managing, and Maintaining a Win.2003 Network Infrastructure
620 TS: Configuring Microsoft Windows Vista Client
290 Managing and Maintaining a WinServer 2003 Environmentmár egy éve nem vizsgáztam, csak most újra...elfelejtettem hogy mennek a dolgok...régiekről tudtam postán kérni oklevelet. de most nem találom ezt az opciót az mcp site-on...
köszi
-
PonPon
senior tag
somebody, plíííz!
70-236os Testout valaki működésre tudta bírni? -
PonPon
senior tag
Sziasztok! rég voltam...
talátam torrenten végre testout exchange 2007 anyagot: [link]
csak irják hogy nincs hozzá serial, vki probálta már? müködik ez vhogy? -
PonPon
senior tag
megbizonyosodtam hogy tényleg van értelme tanulni ezeket a cuccokat!
egy 3/4 MCSA-val (exchange in progress...) és infos diplomával sikerült elhelyezkednem, nem is akárhol... egy szavam se lehet -
PonPon
senior tag
Ilyen TechNet, Informatika Tisztán előadáson voltatok már?
én most jelentkeztem a következőre, kíváncsi vagyokkraftxld: köszi a Trainsignal tippet, tényleg jónak néz ki
-
PonPon
senior tag
Sziasztok!
pénteken megyek állásinterjúra, és szintfelmérő tesztet fognak velem iratni, nagy valószínűséggel exchange 2007ből, ahogy sikerült megtudnom.
Ez a vizsgám eddig még pont kimarad...nincs valakinek vmi ötlete valami gyorstalpaló e-bookra? mert a hivatalos 800-900oldalas nem túl kivitelezhető addig -
PonPon
senior tag
Srácok, a second shot-nak kéne még működnie? mert még februárba regisztráltam, vizsgáztam egyet, most beírtam újra, de nem működik
-
PonPon
senior tag
hihi
sadikohov-on már nem lehet barin-dumpról csevegni...
jo volt azért hogy tanulás után mégis tutira tudjon menni az ember...
most nem tudom mit nézzek át 291re -
PonPon
senior tag
használjatok testout-ot...sokkal jobb mint a suli...akárhányszor megnézheted és minden benne van!
-
PonPon
senior tag
Voltam szamalknál és fors-itis nél is...
sokkal emberközelibbek voltak az utóbbinál, nekem sokkal jobban bejött -
PonPon
senior tag
Bonzo: grat! bakker most lemaradtam, igyekeznem kell utolérni téged
Mi a véleményetek a Network+-os minősítésről?
sikerült szereznem testout-os cuccot belőle, belenéztem hasznosnak néz ki,
valakinek van ilyenje? -
PonPon
senior tag
na én is letudtam a Vistát...nem egy nagy kunszt, egy óra alatt megvoltam vele.
tényleg sok szimuláció van, szerintem legalább fele az volt, de ilyen 5 kattintással kivitelezhető félék
ha használod ezt a windows-t meg picit beleolvasol vmelyik e-bookba, sima ügy. -
PonPon
senior tag
Testout SQL 2005 letöltés
-
PonPon
senior tag
itt megtaláljátok a naprakész kérdéseket!
-
PonPon
senior tag
na nekem is megvan a 70-290.
900pontal.
Azért nem gondoltam volna hogy az examcollection.com -on ennyire megvannak a kérdések. Rengeteg ismerőssel találkoztam, pedig csak egy 120as gyűjteményt néztem át... -
PonPon
senior tag
nem csak a testkingre alapozom, mert mondom tanultam másból, itthon is felraktam a servert, eljátszottam mindent amire 3géppel lehetőségem volt...
Tanulás előtt nem láttam még ezt a windowst úgy értettem....
szerezzek tapasztalatot....hát jó gondolat én is megtenném de most végeztem, pályakezdőként ez nem olyan egyszerű -
PonPon
senior tag
290-re nem tudtok tudjátok melyik lehet a legtutibb kérdésgyűjtemény?
pénteken megyek kezdek parázni...
átnyálaztam a syngress-es e-bookot, meghallgattam a testout 2x, remélem összehozom...csak elötte életemben nem láttam még servert úgyhogy gyakorlati tapasztalat nem nagyon van.... -
PonPon
senior tag
Itt van pár Exchange 2k7-es e-book: [link]
-
PonPon
senior tag
...és ha netán véletlenül testout-bol megvan valakinek a 2007-es Exchange, az megoszthatná hol találta meg, mert én hiába kutatom
-
PonPon
senior tag
-
PonPon
senior tag
én meg ugy jártam hogy kb egy hónapja néztem lehet pécsen is vizsgázni...ohh mondom király nem kell menni pestre, mert pécs mellett lakom. Erre most akarok reggelni már nincs ott a vizsgaközpont...hát bakker
-
PonPon
senior tag
lenne egy kérdésem...átnyálaztam a 70-290es syngress e-bookot, hol találok testkinges kérdéseket ellenőrzésképpen?
ja és hogy jelentkezzek a vizsgára? -
PonPon
senior tag
Valakinek véletlenül nincs meg a Syngress-es 70-270 e-book? előre is köszi.
Nem találom emule-vel sem... -
PonPon
senior tag
Még egy buta kérdés, Server 2008bol melyik az a vizsga amelyik a Server 2003 70-290 - nek felel meg?
-
PonPon
senior tag
Ja és most voltam Exchange tanfolyamon itt: FORS-ITIS
elfogadható áraik vannak, sőt én ezt a tanfolyamot úgy "nyeretem". Mert majdnem mindenki nyer aki játszik a játékban.
Most indult a suli, ami még létszik is rajta, de egész jó volt. Ketten voltunk össz-vissz, tehát szájbarágósan ellett magyarázva minden -
PonPon
senior tag
Okok köszi a gyors válaszokat!
akkor elolvasom ezt aztán utána meg a Syngress e-bookot.
Kicsit összeáll a kép magyarul akkor talán könnyebb lesz angolul.
Tapasztalat nem sok van mert még csak most végeztem...Dunaújvárosban, az meg hát vicc volt az egész. Szívattak, de értelmeset nem tanítottak. -
PonPon
senior tag
Sziasztok!
Ismeritek ez a könyvet?szerintetek elég a 70-290-es vizsgához? vagy inkább e-book-nak álljak neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest