- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
kraftxld #3309 üzenetére
Az online vizsgára hogyan (hol) lehet jelentkezni?!
Vagy csak én nem találtam?(#3310) Yushchenko
Ismerős nemrégen könyvből készült fel amiben voltak tesztek is. Jó párszor átrágta aztán neki feküdt a vizsgának. (+online is vannak tesztek de arról nem tudok nyilatkozni) -
djgeg
őstag
Szakma tapasztalat az szakmai tapasztalat azt nem veszi el senki (A tudást amit szereztél) A Vizsgák jogosítványok. Így is kell rá gondolni. Elöbb tudtam vezetni mint meglett a jogsim... Ettől, ha elmegyek egy állás interjúra (vagy épp elővállogatás szűrés van) akkor nem érvelhetek csak azzal, hogy én milyen jól vezetek.
(de természetesen a jogosítvány nem azt jelenti, hogy jól tudok vezetni)Persze elrugaszkodott példa... de nem poénból vannak ezek a vizsgák... és nem hobbiból. Lehet szakmai tapasztalatod, de ha nincs vizsga sokszor be se vesznek a projektbe... Nálam volt rá példa... 1 hét alatt lezavartam a szükséges vizsgát aztán ment is minden flottul.
MS Vmware és SAP irányban is láttam olyat, hogy valakivel a vizsga hiánya miatt szóba sem álltak... Tapasztalata ellenére...
Én legalább is így látom és ezt tapasztaltam...
Az meg, hogy 20 vizsgával beljebb vagy... Legközelebb poénból küld el két helyre az önéletrajzod két külön néven. Egyikben a 20 vizsgával másikban csak a tapasztalat... Meglepődnék, ha nem a 20 vizsgásra cuppanna rá bárki előbb.
-
djgeg
őstag
-
djgeg
őstag
válasz
RaPiDsHaRe #3064 üzenetére
(#3064)& (#3066) RaPiDsHaRe
A Probléma az, hogy az informatika nyelve az Angol. Lazán el tudok helyezkedni Német nyelvterületen az angolommal IT területen (igaz vannak cégek akik IT ban is ragaszkodnak a némethez de azokat szokták baromnak nevezni).
Mindezek mellet mint már említették, az IT az a terület ahol mindig"up to date" kell lenni. Nem lehet kivitelezni ezt mindenféle 20 ad rangú nyelvre lefordítására várva.
Lehet, hogy pl fordítják spanyolra vagy épp kínaira a vizsga anyagok egy részét. Azonban ne is próbáld a magyar nyelvet hozzájuk hasonlítani. Millió IT-snak megéri lefordítani valamit. Pár száznak-ezernek nagyon nem.Ha IT területen szeretnél dolgozni, akkor bizony Angol kell. Ezen nem kell fennakadni, hanem tanulni. Vagy más pályát keresni.
ui.: Tessék csak elkezdeni a kiszemelt vizsga tananyagát elkezdeni. Nem kell perfekt angol, hogy megértsd, amit meg nem ott a szótár... Jobb alap nyelvtanulást én magamnak se tudtam kitalálni. Mint pl anno xy könyv angolul lekezdeni olvasni. Nehézkes, de a tananyagot is megtanulod és ragad rád angol. Csak kitartás kérdése.
-
djgeg
őstag
válasz
RaPiDsHaRe #3058 üzenetére
Nem perfektség kérdése, hogy tudni kell szakmai angolt, ahhoz, hogy érvényesülj a szakmában. MS vizsgákhoz elengedhetetlenek... amúgy minden certi megszerzéséhez. Mivel elvárt, hogy tudjál alapszinten angolul, hogy dolgozni is tudj a szakmában.
Velem is előfordult az elején, hogy fennakadtam egy egy szón, vagy mondat szerkezeten. Ez természetes. Ilyenkor jön a szótár. Ez máshogy nem megy. Valahogy a nyelvet is meg kell tanulnod, ha ez egyszerre fejlődik az informatikai tudásoddal mert egy olyan tankönyvet tanulsz ami angolul van azzal mi baj van?
Ha "belsős" akarsz lenni akkor azért tenni kell. Senki sem a szakmai tudással pottyant a világra... vagy épp perfekt angollal.
-
djgeg
őstag
válasz
DopeBob #3027 üzenetére
Mi 400 fővel használjuk az Office 365 öt (nem csak exchange), pont most gondolkodunk el a saját exchange 2013-on. Miért? Mert az Office 365 igazán kis mennyiségnél volt előnyös, most már többet fizetünk, mintha mi üzemeltetnénk, és vagy pluszba még ott maradunk licencelni pár office licence pakot.
-
djgeg
őstag
válasz
Poultier #3012 üzenetére
Hát a 100$ még olcsónak számít! Főleg ha figyelembe vesszük, hogy így nem veszed meg a hivatalos könyveket (méregdrágán) és a képzésen se veszel részt (ami az előzőknek a sokszorosa).
Mindezek mellet volt régebben ha jól emlékszem valami diák kedvezmény vizsgadíjakra. Vannak beta vizsgák ingyen is. Vannak ingyenesen szerezhető kuponok MVA-ról pl. Arról nem is beszélve, hogy hasznos tudással lát el. -
djgeg
őstag
-
djgeg
őstag
Tudom, hogy új vizsga, de azért valakinek lehet róla valami fogalma, vagy legalább előzetes véleménye?!
El lőjem az ingyen kupon vizsga keretet rá, vagy szerintetek érdemesebb másra ?
"Exam 74-409: Server Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center" -
djgeg
őstag
74-409-est ajánlja valaki? Van képzési meg ingyen vizsga kuponom
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest