Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeRenton
tag
Viszont az egyetlen aminél a rajzolás során 21 ms késleltetés és dőlésszög érzékelés is van. Mindeközben elfut rajta egy InDesign. Ja igen és még gyártják és árulják
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél. -
MikeRenton
tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
Mondjuk még azóta is függőben lévő a vásárlás státusza és a pénzt sem vonta le.
-
MikeRenton
tag
Rendeltem egy Surface Pro 6 bundle-t és egy tollat a UK Microsoft Store-ból. Delivery address esetében elfogadta a magyarországi lakhelyem, azonban a Billing Addressnél nem. Ott egy kamu angol címet adtam meg a neten generáltatva. Ebből lehet gond a későbbiekben? Ti vásároltatok már a Storeban? Egyszerűen dühítő, hogy itthon a viszonteladóknál drágábban adják a régebbi szériákat... Szóval sok egyéb lehetőséget nem láttam.
-
MikeRenton
tag
Üdv!
Ha vásárolnék egy Surface-t és beüt valamiféle meghibásodás, akkor mi történik velem? Garanciális időn belül és garanciális időn kívül is érdekel a dolog. Van itthon egyáltalán Microsoft szervíz? Ha, nincs hová küldök ki a gépet? Mennyi idő a népszerűbb hibák esetében? Stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél.
Elképesztő.