Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
LOL, nekem 3 éve a 32 gigásat 599 dodó +5% tax = 640 USD-ért hozták Amerikából. Utólag visszagondolva, nem volt 1 jó vásár még úgy sem h. az átlagemberrel ellentétben én értettem mit jelent h. ARM-os Windows RT és store-only / no-Win32 programs. Sőt, kifejezetten szar vásár volt
Most 3 év után van 1 szinte semmire nem használható búnlassú tabletem, amit hulladék-anyagáron tudnék csak elsózni bárkinek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most 3 év után van 1 szinte semmire nem használható búnlassú tabletem, amit hulladék-anyagáron tudnék csak elsózni bárkinek is.