- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz #49553920 #1506 üzenetére
Remek, csak még a #1501-ben is win rt-t írtál a Pro-hoz, és ezt szerettem volna tisztába tenni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem lehet értelmezni. De valószínűleg elírás volt ott az rt részedről, csak ezt ugye nem tudhattam.
Itthon és Európában is horror ára van sajnos, részben ezért sem látok nagy potenciált benne, a másik pedig hogy elég kicsi piac vagyunk egyébként is. A sima Pro-ban a tulajdonságai mellett pont az a legjobb, hogy már itthon is meg lehet venni használtan az eredeti ár harmadáért vagy még kevesebbért is, pedig még csak másfél éves. A 2 több ponton is fejlődött, de szerintem inkább kozmetikázás történt csak, több helyen is írták, hogy a 2 az igazából 1,5 csak, és én egyet is értek vele. Ami nagyobb előrelépést hozott, az a 3, bár az igazi durranás a Core M verzió lesz, ha lesz, mert az elmegy passzívan is. Nem mintha a ventilátor zavarna, csak nagy terhelés alatt hallni, viszont melegedni azért melegszik, ebben látom elsősorban a fejlődés lehetőségét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest