Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nálam vegyes a körkép.
Defender van a saját laptopomon! Nekem tetszik amit csináltak vele és mivel nem ma kezdtem, nekem tökéletesen megfelel egyenlőre. Ha megunom, felteszek rá mást.
Itthon a feleségem gépén Emsisoft Antimalware van fent, mert neki a Yoga 2-es gépét az nem bántja.
Az asztali gépemen Kaspersky Internet Security van fent. Ott torrentezek, játszok időnként, stb.
A Húgom gépén pedig ESS 11 van fent.Nagyon jó lett az ESS11, de én valahogy jobban bízok egy EAM-ban, mint benne. De, ez az én szubjektív véleményem, ráadásul az Eset szokása minden szarra ami nem kártevő kategória bejeleznie. Nekem ez nem szimpi.
Az új Defender nagyon jó lett. Az én véleményem, hogy ha tudod a dolgod, akkor maradhat és Edge-ben bankolj! Ha nem bízol benne, akkor mehet fel más, de ebben nem tudok tanácsot adni.
Én nem vásárolok össze mindenféle adblock meg egyéb cuccokat.Remélem, minimálisan, de tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest