Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daimonion
üzenetére
Az EAM új verziójában van olyan funkció, amellyel ki lehet kapcsolni az Defender Biztonsági Központba való integrálódást! Ergo, így simán lehet bekapcsolva hagyni a Defender Mappavédelmét.
Ettől még aktív és rezidens lesz az EAM, de nem kell lemondani a Defender Mappavédelméről. Viszont a Defender valós idejű védelmét érdemes kikapcsolni. -
seneca07
tag
válasz
daimonion
üzenetére
Rendben, de úgy tudtam, hogy egyes esetekben aktív vírusvédelem mellett is bemászott a zsarolóvírus. Ezért gondoltam, hogy a mappavédelem biztos megoldás. Telepítettem már máskor is a gépre vírusirtót és a defender nem kapcsolt ki automatikusan, hanem nekem kellett manuálisan kilőni, ezért kérdeztem a fórumban. Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest