Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
üzenetére
Próbáltam pár hónapja ezt a DeviantArt-os exe. témát,meg van ügyesen,működik is a csoportházirend,előjön szépen,csak az a baj hogy nem úgy mint a PRO verzióban,sokkal kevesebb lehetőség van,és ráadásul csak a defender miatt csináltam meg,és pont az nincs benne,(legalábbis én nem találtam)nem tudtam sehogy állítani sajnos a HOME verzióban,úgy hogy ha tudsz valami kis iránymutatást adni,az jól jönne, majd ha lesz időd..registryben is néztem de nem tudtam sehogy előcsalni semmilyen lehetőséget ahol konfigolhatnám.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest