Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Nekem csak egy problémám van vele. Tegnap mikor frissiben felraktam a creator Update-t akkor az állapotjelentésben kiírta, hogy egy hiba van. Szépen sárgával ki is jelölte csak azt nem írta oda, hogy konkrétan mit is talál hibának.
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.
Jó lenne majd látni valamilyen tesztet is, hogy hogyan is muzsikál ez a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.