Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Nekem csak egy problémám van vele. Tegnap mikor frissiben felraktam a creator Update-t akkor az állapotjelentésben kiírta, hogy egy hiba van. Szépen sárgával ki is jelölte csak azt nem írta oda, hogy konkrétan mit is talál hibának.
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.
Jó lenne majd látni valamilyen tesztet is, hogy hogyan is muzsikál ez a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós kamerák
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.