Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Nekem csak egy problémám van vele. Tegnap mikor frissiben felraktam a creator Update-t akkor az állapotjelentésben kiírta, hogy egy hiba van. Szépen sárgával ki is jelölte csak azt nem írta oda, hogy konkrétan mit is talál hibának.
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.
Jó lenne majd látni valamilyen tesztet is, hogy hogyan is muzsikál ez a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.