Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Nekem csak egy problémám van vele. Tegnap mikor frissiben felraktam a creator Update-t akkor az állapotjelentésben kiírta, hogy egy hiba van. Szépen sárgával ki is jelölte csak azt nem írta oda, hogy konkrétan mit is talál hibának.
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.
Jó lenne majd látni valamilyen tesztet is, hogy hogyan is muzsikál ez a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.