Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Felraktam a 1803-as Windows-t és ezt találtam a WD ben. Ez vajon mi lehet? Mert a további infókhoz nem tudok hozzájutni, mert vállalati vagy iskolai fiókot igényel.Így nem tudok bővebb infókhoz jutni. Szemre nem sok változást vettem észre talán annyit, amit már írtak, hogy egy helyre "terelték" a biztonsággal kapcsolatos dolgokat.
A mappavédelemhez a kivételek hozzáadása (sztem) még mindig körülményes.Ráadásul pl a zsarolóvírusok elleni védelem beállításaihoz egyből két helyen is hozzá lehet férni ugyanazon beállításokhoz.Nem tudom, hogy magában a motorháztető alatt mit ügyködtek erre vonatkozóan még nem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest