Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Nagyon érdekes eredményekre jutottam,mióta a digi megemelte a netes csomagomat 1gb esre,azóta rászoktam nézni a sávszélre időnként( a főgépemen ezért kellet linuxra váltanom,de ez más téma)és azt vettem észre egyébként nem elősször,hogy a vírusirtók a Defendert kivéve falják a sávszélt,nálam a két teszt versenyző konkrétan felezte kb.(kaspersky free,és bitdefender free)a képen látható eredményből mindegyik lecsípett 200 mb sávszélt,ez durva,a digis topik ban volt akinek pl: az avast free játszotta ezt el,gyanítom hogy nagy többségük ezt teszi ha van miből elvenni, a kasperskynél szándákosan nem kapcsoltam be a ksc-t,de így is.Csak a defenderrel megy a képen látható érték(ami még mindig a fele annak aminek kellene lennie,de ez megint más ügy)ezt mindig hozza,amúgy defender teljesen kikapcsolva is ennyi az érték.Pedig nálam a csoportházirendben a Felhő Védelmi Szint,nulla toleranciára van állítva,a Felhőben történő bővített vizsgálat is be van kapcsolva,és teljes körű MAPS ra van állítva,tehát nem lehet kifogás hogy az fentebb említett programok felhőre támaszkodnak,nem tudom mire kell nekik ennyi sávszél a netemből,de jobb nélkülük.

Új hozzászólás Aktív témák
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Minden, ami hőszivattyú
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós kamerák
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest