Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
engusz
veterán
Köszönöm szépen a hozzászólásod!
Nálam most egy ilyen teljesít szolgálatot.
:)
''A gyári adatok szerint mindössze kb. 2 m-es távolságra alkalmas, ami egy irodában nagyon jó - pláne, ha több ilyen van -, azonban otthon, pl. TV-s lejátszás vagy játék esetében problémás lehet.''
Szerintem nekem bőven elég lesz a 2 méter. Csak azért szükséges a dróttalanság, hogy ne zavarzon, ha egy picit odébb szeretném tenni az eszközöket. No meg az egér mozgatása közben se legyen zavaró. De inkább az utóbbi.
''A pozíciónáló/törlés gombok elhelyezése eszementen idegesítő lehet - főleg - annak, aki szöveggel, adatokkal dolgozik. Azért meg lehet szokni, de utána átülni egy hagyományosan rendezett bill-hez, az megint ki tudja hozni a kevésbé szalonképes kifejezéseket.''
Igen, ez egy roppant érdekes tulajdonsága a billentyűzetnek. Szerintem két lehetőség van. Vagy csak az újdonság miatt pakolták bele, hogy legyen valami. Vagy tényleg könnyebb így dolgozni. Annó, ha majnem megvettem az A4Tech ''fordított'' billentyűzetét (a másik oldalon volt a numerikus pad), akkor ez semmi... :P
Aktív témák
- Vicces képek
- Gitáros topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- BestBuy topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest