Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ROBOTER
üzenetére
De akkor ennek így mi értelme van? Semmi előnye nincs ahhoz képest, mintha 20 nagy Mpixel lenne. Ehelyett van 80 kicsi, amit négyesével összevonnak. Egyedül a fókuszáláskor előny, de ekkora ziccert kihagyni... Miért nem négy különböző színű pixelt vonnak össze egybe, és akkor a fizikai felbontás és a színfelbontás is 20 Mpixel lenne, most meg a fizikai 20 Mpixel, a szín meg csak negyede, ugyanúgy, mint eddig.
-
válasz
herczeg145
üzenetére
A legkevesebb szívással járó módja ennek az, hogy eladod, és veszel egy Canon obit...
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Mutatnál egy ilyen reklámot?
Az Oly általában valahol a termékismertetőknél leírja, hogy végül is rögzít videót is, de én még nem láttam olyat, hogy ezzel reklámozták volna. -
válasz
csurgoi
üzenetére
De miért lenne jogos elvárás egy fényképezőgéptől, hogy szuper profi vidót készítsen? Nekem van olyan autóm, ami új korában 8 millió volt, de nem várom el tőle, hogy jó videókat készítsen a tolatókamerája, mert nem arra való. Még ha amiatt vettem volna, akkor sem tudná, de nem amiatt vettem, hanem hogy autózzak vele. Olympus fényképezőt sem azért vettem, hogy jó videót készítsen, hanem hogy jó fényképeket. Ezt tudja is.
Miért ragaszkodsz annyira, hogy jó vidót készítsen egy olyan eszköz, amit bevallottan nem arra készítettek, hogy jó videót csináljon?
-
válasz
csurgoi
üzenetére
Én a XIAOMI Redmi Note 4X-es 3 éves mobilomat szoktam szidni, mert a henteskésemmel olyan szép vékony szeletekre tudom vágni a szalámit, a telefon meg csak trancsírozza, de el se vágja rendesen. Már kétszer visszaküldtem éleztetni, de javítatlanul visszaküldték, nem vág még mindig.

Kb. ezt írtad most le.
Az EM10 M2 egy fényképezőgép, nem videokamera. (Azért van benne a funkció, mert a marketing miatt bele kellett tenni, de nem arra való.) Évtizedes mondás már a topicban, hogy videóra Pana, fényképre Oly... -
Nem lenne jó ötlet, mert nagyobb lenne akkor jóval a váz is és az obik is. Pont jó ez így, ahogy van. Betettem egy képet az előző postomba, ami mutatja, hogy kb. egyforma a 4:3 meg az apsc mérete. Van egy pici különbség, de elhanyagolható. A fullframe mindkettőnél jóval nagyobb...
-
Mivel a 4:3-nak pont a 4:3 oldalarány a lényege, mondhatni róla van elnevezve
, ez eléggé valószerűtlen lépés lenne. Főleg, hogy egyébként meg nincs különbség képminőségben (persze, óriásplakát méretű részleteket kinagyítva, iso 25600-on biztos van, csak értelme nincs...)Na meg méretben sincs lényegi eltérés.

Fullframe-re esetleg lenne benne ráció, de akkor meg a mérettel lenne gond, pont a legnagyobb előnyét veszítené el...
-
válasz
frankstork
üzenetére
Mármint mit próbáltál ki?
A következőt kérdezted:
Ha fél liter tejet akarok önteni a sütemény tésztájához, akkor azonos lesz a fél liter, ha fél literes zacskóból öntöm, van ha literes dobozból?A válasz igen, ha fél litert öntesz ki, akkor az fél liter lesz, mindegy melyikből öntöd. A literesből tudsz háromnegyed litert is önteni, ha akarsz, a fél literesből meg nem, de ha fél litert akarsz, azt mindkettőből meg tudod oldani...
-
válasz
frankstork
üzenetére
Nem igazán értem én sem, hogy mit szeretnél tudni akkor?

Nem a gyutáv a kérdés, az megvan?
Nem, nics meg.
Ezt kérdezted:Ha a 14-45 oly-t kinyitom 20mm-re, akkor nem ugyanaz a látószög, mint pl egy pana 20-al?
Szóval ha nem a gyutáv a kérdés, akor mi a kérdés? (a gyutáv meg a látószög eléggé összefügg...)
-
válasz
totálkezdő
üzenetére
Simán kalibráltasd be a monitorodat, semmi baja annak a képnek...
-
-
Sziasztok!
Megér egy EM-5 + Pana 25/1,4 kombó 270 ezret? Elvileg zsír új, dobozában, de nincs garancia (felszámolásból...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen TV-t vegyek?
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi